• icoon
  • icoon
  • icoon
  • icoon

Producten – JC Hair Selectives

Alleen het beste is goed genoeg. Dat is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van “finest selection” lifestyle producten. Na een zoektocht over de wereld zijn highlights geselecteerd. De nieuwste en beste ingrediënten volgens de meest recente inzichten gebruikt: Argan Oil uit Marokko, zee-algen extract uit de oceanen, zout uit de Dode Zee. Zonder afbreuk te doen aan de prestatie zijn gangbare toxische elementen weggelaten. (sodium chloride, parabenen, sulfaten, allergene parfums). Ontwikkeling in high-tech laboratoria in California, heeft geresulteerd in een nieuwe generatie producten, gemaakt met respect voor je gezondheid en de natuur. Een complete lijn op botanische basis. Een oplossing voor ieder probleem, een creatief antwoord op iedere wens. Met 4-stappen-advies van professionele specialisten, exclusief verkrijgbaar bij JC HAIR & spa.

Shampoos

Shampoos

High Performance Cleansers

Van fris volume tot soepel en rijk. Een nieuwe generatie high performance cleansers. Verwennerij op botanische basis.

Naar categorie
Treatments & Conditioners

Treatments & Conditioners

Supreme care

Een complete range botanische verzorgers. Supreme care voor het ultieme spa gevoel. Een oplossing voor ieder probleem.

Naar categorie
Pre-styling

Pre-styling

High Standard items

Voor creatieve styling. High standard items voor protectie, shaping en volume. Geconcentreerde formules met direct resultaat.

Naar categorie
Finishing touch

Finishing touch

Premium products

Premium producten voor glans of matte finish. Van super strong tot flexibele fixatie. Een creatief antwoord op iedere wens.

Naar categorie