Beste kapper van Rotterdam

Beste kapper van Rotterdam

JC HAIR & spa, gevestigd op vier locaties in de Maasstad, is een begrip in de regio. Sinds 1998 hebben zij zich de missie gesteld, de beste kapper van Rotterdam te worden, de beste kapper van Rotterdam te zijn en de beste kapper van Rotterdam te blijven.

De beste kapper van Rotterdam

Lifestyle en haartrends zijn altijd in beweging. Om de beste kapper te zijn zijn zij daartoe onophoudelijk bezig met educatie. Dit op het gebied van haartrends, service en unieke kleurtechnieken door middel van Colorganics.

De beste kapper van Rotterdam, een feel-good-concept voor man en vrouw. Bruisende salons in een inspirerende omgeving waar je graag komt en verwennerij en luxe voorop staan. Een hecht team met meer kennis creativiteit en aandacht voor jou en je haar. Ervaren professionals met passie. Zorgvuldige diagnose van haar, huid en gezichtsvorm. Belangrijker dan alleen modetrends; een op maat gesneden advies. Ervaar een aangename massage bij het wassen of kies uit het Haircare Cocktail menu een intensieve treatment op de Shiatsu massagestoel. Exclusief label JC HAIR Selectives, lifestyle, haircare, skincare en make-up, botanic base. Ook voor het vervolg thuis een eerlijk verzorgingsadvies.

Maak een afspraak

Vestigingen overzicht